Spoštovani starši!

Nabava učbeniških gradiv za naslednje šolsko leto bo tako kot doslej potekala po Pravilniku o upravljanju učbeniških skladov (https://www.uradni-list.si/). 

Delovne zvezke za učence od 1. do 3. razreda financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Gradiva bodo učenci brezplačno prejeli prvi šolski dan v šoli.

Komplet učbenikov za določen razred si bodo učenci lahko izposodili iz šolskega učbeniškega sklada. Kdor si NE želi izposoditi učbenikov iz učbeniškega sklada, izpolni OBRAZEC do petka, 24. junija 2022, in ga prinese ali pošlje po e-pošti v šolsko knjižnico (

SEZNAM GRADIV 2022/23


SEZNAM ŠOLSKIH POTREBŠČIN 2022/23

Obveščamo vas, da lahko učna gradiva in pripomočke za šolsko leto 2022/23 naročite v bližnjih knjigarnah ali na naslednjih spletnih povezavah: 

Mladinska knjiga Tolmin:

Kopija-nova: https://www.kopija-nova.si (za vse razrede in podružnice)

DZS: https://www.dzs.si/

Bags&More:

OŠ SIMONA GREGORČIČA KOBARID

PŠ BREGINJ

PŠ DREŽNICA

PŠ SMAST

Za pravilnost podatkov na naročilnicah ponudnikov šola ne odgovarja.

Učenci prejmejo učbenike v uporabo za tekoče šolsko leto in jih vrnejo ob izteku pouka. V primeru, da so učbeniki poškodovani, izgubljeni ali uničeni, je zanje potrebno poravnati odškodnino v skladu s 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov. Učbenik se smatra za izgubljen, če ga učenec ne vrne do zadnjega dne pouka.

Upam, da bomo novo šolsko leto pričakali pripravljeni, z vsemi učbeniki, delovnimi zvezki in ostalimi šolskimi potrebščinami.

Lepo vas pozdravljam!

Nina Levpušček Melinc, skrbnica učbeniškega sklada

(Skupno 8.043 obiskov, današnjih obiskov 3)