Pozdravljeni,

občina nas je obvestila, da se bodo od 14. 12. 2023 (od 8.ure dalje) do 2. 1. 2024 na cesti skozi Staro Selo izvajala gradbena dela. Zaradi prekopa ceste bo promet v tem času oviran, tudi šolski avtobus ne bo mogel ustavljati na običajnem mestu.

Kombiji lahko obrnejo v vasi, zato glede tega ne bo bistvenih sprememb. Avtobus pa bo moral imeti začasno avtobusno postajališče v krožnem križišču. Med krožnim križiščem in Starim Selom je zgrajen pločnik, občina pa bo uredila tudi nadzor redarske službe za večjo varnost otrok v prometu.

JUTRANJI PREVOZ V ČETRTEK, 14. 12. bo urejen še OBIČAJNO, saj se zapora začne šele ob 8.uri. Odvoz nazaj bo že potekal po novem prometnem režimu.

Ker je krožno križišče nekoliko oddaljeno od običajne postaje, lahko pride do tega, da bo kateri od učencev iz Starega Sela zamudil jutranji prevoz. Zato predlagam, naj vsi učenci, ki se bodo jutri, v četrtek, po koncu pouka vozili v smeri Breginj, v naslednjem tednu uporabljajo za prihod v šolo isto vozilo. Če gredo jutri domov s avtobusom, naj avtobus uporabljajo tudi v naslednjem tednu za prihod v šolo in če so iz Starega Sela, naj ga počakajo pri začasnem postajališču v krožnem križišču.

Upajmo, da se bomo tako izognili zmedi in zamujanju učencev na jutranje prevoze.

Prilagam tudi slikovno gradivo in vse vam zahvaljujem za razumevanje!

Petra Škrjanc, pomočnica ravnatelja

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)