Zadnji šolski dan smo poleg obeležitve Dneva državnosti na šoli povabili na oder tudi prejemnike zlatih, srebrnih ter bronastih priznanj na tekmovanjih iz znanja ter športa.

Program so z državno himno otvorili pevci ter pevke mladinskega pevskega zbora. Svoje misli ob koncu šolskega leta je z nami delil gospod ravnatelj Simon Skočir, ki je bil poleg mentorjev glavni podeljevalec nagrad našim najuspešnejšim učencem.

Da bi nam čas hitreje minil, so za nas točke pripravili učenci 1. in 2. razreda s pevsko ter plesno točko, 5.a razred s spremljanjem pesmi na bum palice, mladinski pevski zbor so nas s petjem in kitarami začarali ob pesmi Ne bodi kot drugi, na koncu pa so pesem Ferija Lainščka Sposodim si v beat box izvedbi predstavili zmagovalci šolskega tekmovanja v beat boxu.

Tako kot se je končala prireditev, se končuje tudi šolsko leto 2022/23. Še enkrat čestitke vsem prejemnikom nagrad, pa tudi vsem tistim, ki so si svoje nagrade prislužili kako drugače. Morda s pozitivnim odnosom do dela, s prijaznostjo, sodelovanjem, morda samo z nasmehom drug drugemu … tudi te nagrade so vredne zlatega srca ter brezskrbnega poletja.

Lepe in dolge počitnice vam želimo!

(Skupno 394 obiskov, današnjih obiskov 1)