Informacija sta starše učencev vozačev:

Danes smo prejeli vozni red za šolske prevoze v letu 2019/20. Objavljeni so na povezavi:

http://www.os-kobarid.si/ucenci/urniki-solskih-prevozov/

Urnik prihodov v šolo ostaja enak kot v preteklem letu, spremenil pa se je urnik odvozov po 5. in 7. šolski uri. Šolski avtobusi bodo začeli voziti po novem voznem redu v torek, 3. septembra.

Naše vodilo pri oblikovanju šolskih prevozov je bilo, da zagotovimo prevoz na relaciji Kobarid – Trnovo ob Soči po 5. in 7. šolski uri ter skrajšamo čakalno dobo na relaciji Kobarid – Vrsno. Občina Kobarid in izvajalec prevozov sta nam prisluhnila, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Najpomembnejše spremembe v novem šolskem letu so:

  • na Trnovo bo šolski avtobus vozil po 5. in 7. šolski uri.
  • Prevoz v Robič in Kred bo opravil avtobus, ki pelje v Breginj. Izstopna postaja v Kredu bo pred začetkom vasi (igrišče), kjer lahko avtobus obrne. Skupaj z Občino Kobarid in Svetom za varnost v cestnem prometu bomo poskrbeli, da bo postajališče ustrezno označeno in varno. Zjutraj pobere učence iz Kreda kombi na istem postajališču kot do sedaj.
  • Enkrat tedensko bodo v vse smeri organizirani samo drugi prevozi in sicer ob četrtkih. Ta dan bo poskrbljeno za varstvo vozačev, ki končajo pouk prej in možnost, da obiskujejo dodatni in dopolnilni pouk ter se vključijo v interesno dejavnost v okviru projekta Popestrimo šolo.

V prvem tednu šole bomo poskrbeli za dodatno dežurstvo pred prevozi in bomo usmerjali učence na avtobuse. Prosim, da se z pogovorite s svojim otrokom, naj pred prevozom upoštevajo navodila dežurnih učiteljev in voznikov ter se ne zadržujejo na cestišču.

Hvala za razumevanje.

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)