V sredo, 18.3.2015 so nas obiskali akterji programa NEODVISEN.SI:  Bojan Kodelija, Miha Kramli in Vlasta Nussdorfer, preko elektronskega panoja sta sporočila poslala še: za učence Nataša Pirc Musar, Vlado Kreslin … in za starše Iztok Mlakar. V dopoldanskem času so naše učence na zabaven, prijeten, zanimiv in starosti primeren način ozaveščali o različnih pasteh zasvojenosti v sodobnem svetu, pomenu zdravega načina življenja, pozitivni samopodobi in jih usmerjali v različne zdrave aktivnosti.

Učencem od 1. do 3.razreda se je predstavil kuža JAKA in osveščal o zdravem načinu življenja.

1

VTISI IZ 2.RAZREDA

Učencem 4. do 6.razreda sta se predstavila ZARJA IN SVIT s temo o pozitivni samopodobi, odvisnosti in zasvojenosti.

2

Učencem 7. do 9. razreda sta Bojan Kodelija in Miha Kramli predstavila ZAMOLČANE RESNICE o nevarnih oblikah zasvojenosti in drogah.

3

V večernih urah so vsi predstavniki na prav tako prijeten način sporočili staršem, kako v današnjem času vzgajati otroke, da se bodo razvili v zdrave, samostojne in odgovorne osebnosti.

4

Objavila:
Olga Drole, pomočnica ravnateljice

Dogodek pod naslovom NE-ODVISEN.SI  je z vrhunsko izvedbo poskrbel za  vse  generacije. Dopoldan se je iz telovadnice slišalo otroško petje in smeh, zadovoljni obrazi učencev pa so dokaz, da so bile predstavljene teme dobre, aktualne in odzivne. Dan smo zaključili z družabnim večerom za odrasle, ki je vsem obiskovalcem pustil veliko tem v razmislek. Zadovoljni smo, da smo bili lahko del uspešne zgodbe programa Ne-odvisen.si. Hvala vsem!

(ravnateljica Melita Jakelj)

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)