V četrtek, 25. aprila 2024, se je v ŠD Trata v Škofji Loki odvijalo zaključno srečanje projekta Cvetko/Unesco ima talent. V prvem delu smo spremljali nastope sedmih slovenskih UNESCO šol – iz Zagorja ob Savi, Ljubljane, Kobarida, Maribora, Cerkelj na Gorenjskem in Stražišča. Sodelujoče šole so zmagovalce izbrale na svojih bitkah talentov tekom šolskega leta. Našo šolo je zastopala glasbena skupina The Time Keepers, ki je decembra 2023 zmagala na šolski prireditvi Slavček, pokaži, kaj znaš! The Time Keepers so polno dvorano navdušil s priredbo skladbe Samo milijon zasedbe Agropop.

Njihov nastop si lahko ogledate na spodnji povezavi od 25:20 dalje.

Cvetko/Unesco ima talent 2024 (youtube.com)

V drugem delu prireditve so nastopili finalisti projekta Cvetko ima talent, kjer sodelujejo učenci Osnovne šole Cvetka Golarja Škofja Loka. Žirija, ki so jo sestavljali devetošolka Lučka Puhar, predstavnik staršev Janez Porenta, učiteljica Vanja Jordanov in osrednji gost srečanja ter priljubljeni glasbenik Luka Sešek, so ob zaključku prireditve razglasili zmagovalca. Po preštetih glasovih je prvo mesto osvojil Urh Omejc.

V tretje delu so nastopili Cvetko bend, Luka Sešek in finalistka zadnje sezone oddaje Slovenija ima talent, Marija Sofia Tovar Brčić.

Čestitke Aniki, Mladenu, Vidu, Boru in Timu za odličen nastop!

(Skupno 343 obiskov, današnjih obiskov 1)