ŠŠT: Kobariški košarkaši osvojili 3. mesto na turnirju v Ajdovščini

V petek, 5. aprila 2024, je v Ajdovščini potekal napet košarkaški turnir, na katerem so se pomerile ekipe osnovnih šol iz različnih krajev. Med udeleženci je bila tudi ekipa Osnovne šole Kobarid, ki je svojo vztrajnostjo in trdim delom pustila močan vtis na turnirju.

Na turnirju, ki se ga je udeležilo več šolskih ekip, so se kobariški košarkaši izkazali s svojim borbenim duhom. Kljub temu, da so se v eni izmed tekem soočili z neprijetno poškodbo enega ključnih igralcev, Grega Mašera, so ostali zbrani in odločni ter se borili do konca.

Medtem ko so izgubili dve tekmi, so pokazali svojo vztrajnost in voljo do zmage na drugi tekmi, ki so jo uspešno zaključili s zmago. Kljub izzivom, s katerimi so se soočali med turnirjem, je bil Jan Kanellopulos izjemno uspešen, saj je bil najboljši strelec svoje ekipe na vseh tekmah.

Ob koncu dneva so kobariški košarkaši osvojili 3. mesto na turnirju, kar je bil za njih velik uspeh. Čeprav so si seveda želeli stopničke najvišje, so bili zadovoljni s svojim dosežkom, še posebej, ker so se uspeli uvrstiti na turnir in pokazati svoje košarkarske sposobnosti.

Tako je bil petek, 5. april 2024, za ekipo Osnovne šole Kobarid nepozaben dan, poln športnega navdušenja.

Tekst: Tien Kenda

(Skupno 212 obiskov, današnjih obiskov 1)