Zadnji šolski dan v letu 2023 smo učenci preživeli v prazničnem vzdušju. V večnamenskem prostoru šole je potekala proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti in finale prireditve Slavček, pokaži, kaj znaš!, kjer se nam je prestavilo osem točk.

Avdicijo, ki je potekala v novembru, so uspešno prestali harmonikar Matic Melinc, ki je v finalu nastopil skupaj z bratcem Dominikom, gimnastičarka Eva Miklavič, plesalke Zala Braz, Manca Volk in Neja Rutar, pevki Julija Mozetič in Tija Taučer, čarodejka Vera Volarič, pevka Anika Melinc, pevec Timotej Terlikar in glasbena skupina The Time Keepers, ki so jo sprva sestavljali Vid Lapajne, Mladen Agbaba in Tim Skočir, v finalu pa sta se jim pridružila še Bor Šturm Leban in Timotej Terlikar.

Celotno prireditev sta vodila Maja Svetičič in Vid Mašera. Učenci so z glasovanjem preko aplikacije na tablicah izbrali zmagovalca. S 117 glasovi so zmagali The Time Keepers. Zmagovalci se bodo udeležili zaključnega srečanja projekta Cvetko/Unesco ima talent, ki bo potekal v Športni dvorani Trata v Škofji Loki v četrtek, 25. aprila 2024.

Novico smo pripravili člani novinarskega krožka.

(Skupno 219 obiskov, današnjih obiskov 1)