Spoštovani starši, dragi učenci!

Tople in sončne počitnice so za nami, pred nami je še lep vikend. V teh dneh smo se vsi  nekoliko odpočili in nabrali dovolj moči za nadaljevanja šolskega dela. Pouk bo od ponedeljka, 1. 3. 2021 še naprej potekal v šoli za vse razrede, v skladu z vsemi priporočili NIJZ in sprejetim protokolom ukrepanja na naši šoli, ki ga vsi že dobro poznamo. Z zadnjo okrožnico MIZŠ je dodano le novo priporočilo za učence od 6. do 9. razreda, da za svojo varnost in zaščito, masko nosijo ves čas, ko so v šoli.

Posodobljena priporočila so tudi na strani NIJZ https://www.nijz.si/vzgojainizobrazevanje

Vzgojno-izobraževalnega dela v prostorih šole naj se po priporočilih NIJZ udeležujejo le zdrave učenke in učenci, še naprej se bo izvajal le obvezni program, jutranje varstvo in podaljšano bivanje.

Pouk in ostalo delo v šoli bo potekal na enak način, kot v tednu pred počitnicami, sproti se bomo prilagajali ukrepom in vas o pomembnih spremembah obveščali. Učenci bodo dobili informacije od učiteljev, splošne informacije pa bodo objavljene na naši spletni strani.

Virus je še vedno med nami, šola pa prostor, kjer vsakodnevno preživi veliko časa veliko otrok in zaposlenih. Zato bomo v največji možni meri upoštevali vse preventivne ukrepe. Hvala, ker to sprejemate in nam pri tem pomagate. Le skupaj nam bo uspelo to epidemično krizo premagati. Saj veste kako pravi stari pregovor: veriga je toliko močna, kolikor je močan njen najšibkejši člen. Ko le ta popusti, se pretrga😊.

Bodimo dobro in pazimo nase, vse bomo zmogli!

Melita Jakelj, ravnateljica.

(Skupno 349 obiskov, današnjih obiskov 1)