Spoštovane učenke in učenci!

Dočakali smo zadnji šolski dan in z njim zaključujemo šolsko leto 2014/15, jutri praznujemo dan državnosti.

Radi imejmo svojo državo, kajti edina je, ki jo imamo. Spoštujmo himno, spoštujmo  svojo zastavo in bodimo ponosni, da smo Slovenci. Smo majhna država in majhen narod, pa vendar imamo svoj jezik in svojo kulturo, imamo bogato naravo in bogato kulturno dediščino. Imamo dobre ljudi in imamo drug drugega.

V letošnjem šolskem letu smo skupaj preživeli 191 šolskih dni. Po vseh prenovah in selitvah, je bilo letošnje šolsko leto bolj umirjeno. Danes ste prejeli zaslužena spričevala, uspešno smo izpeljali skupni projekt šole, na tekmovanjih iz znanja in športnih tekmovanjih ste si prislužili veliko priznanj,  kar nekaj nagrajencev je tudi na drugih področjih. Vsem za doseženo iskrene čestitke!

 

Učni uspeh že nekaj let ni več definiran, zato ne moremo govoriti o tem, koliko je bilo odličnih, prav dobrih, dobrih… lahko pa rečem, da vas je večina izkoristila svoj potencial in dosegla uspeh, ki si ga zasluži.  Še enkrat iskrene čestitke!

Za konec vam še zaželim, da se prepustite brezskrbnim, igrivim in zasluženim počitnicam.  Izkoristite tople poletne dni in dolge večere. Preživite jih v družbi prijateljev in počnite vse tisto, kar počnete najraje.

Septembra pa se vrnite v solo, spočiti in pripravljeni na nove izzive. SREČNO!!!

 

Ravnateljica Melita Jakelj

 

 

 

 

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)