V tednu med 18.9. in 23.9. smo na naši šoli, podružnicah in v vrtcu gostili Susan Gagliano. Gospa je predavateljica, svetovalka in inštruktorica pri organizaciji Europass Teacher Academy. V sklopu Erasmus akreditacije našega zavoda smo jo povabili k obisku, da bi med nas širila svoje znanje.

Pripravila je delavnice in predavanja za zaposlene na temo Positive School, prav tako pa se je seveda posvetila učenkam in učencem. Obiskovala je razrede, spoznavala slovenski šolski sistem in sodelovala na športnem dnevu. Z 9. razredoma je izvedla delavnice na temo samopodobe in odraščanja. Interakcija učenk in učencev z gospo Susan je bila obenem tudi dobra vaja komuniciranja v angleščini. Z učenkami in učenci razrednega pouka se je pogovarjala na temo čustev.

Ogledala si je tudi vse tri podružnice in centralni vrtec. Navdušena je bila nad naravo, v kateri lahko svoj čas šolanja preživijo naši otroci.

Gospa Susan je s svojim energičnim in pozitivnim pristopom zagotovo obogatila teden bivanja na naši šoli, podružnicah in v vrtcu. Ponosni smo, da smo jo gostili in navdušili s svojo gostoljubnostjo in tudi načinom dela.

Nekaj vtisov udeležencev in udeleženk delavnic (8. in 9. razred):

“Zelo sem se sprostil.”

“Fajn je bilo, ker nas je sprostila.”

“Lepo se je bilo pogovarjati z njo.”

“Zelo zanimivo je bilo poslušati o delovanju naših možganov.”

“Prijetno je bilo, ker je bila sproščena.”

“Imela je dobro in pozitivno energijo.”

“Imela je lepo barvo glasu.”

“Všeč mi je bilo, da smo se lahko z njo pogovarjali v angleščini.”

“Igrali smo nogomet z napihljivo žogo.”

“Zanimiva je bila njena ameriška angleščina.”

Pripravil: vzgojitelj Blaž Volarič

(Skupno 220 obiskov, današnjih obiskov 1)