Spoštovani!

Za zadnji šolski dan v letu 2021 (24. 12. 2021) smo prilagodili urnik pouka na centralni šoli in na podružnicah. Praznično obarvan pouk s proslavo ob Dnevu samostojnosti in enotnosti bo potekal od 2. do 4. šolske ure.

Prva in peta šolska ura bosta odpadli, zato se bo spremenil tudi vozni red šolskih prevozov. Jutranje varstvo in podaljšano bivanje bo potekalo po urniku. Odpadli bodo tudi izbirni predmeti 6. in 7. šolsko uro.

Kosila za vse učence smo odpovedali. Učenci, ki bi želeli jesti kosilo v šoli, se lahko prijavijo na kosilo.

Prevozi iz vseh smeri, razen iz Breginja, odpeljejo s postaje s 45-minutnim zamikom.

Prevoz iz Breginja je vezan na redno linijo in se ne more prilagoditi. Izvajalec prevozov nam žal ni mogel priskrbeti dodatnega prevoza. Učenci iz Breginja, Stanovišč, Borjane in Potokov pridejo v šolo kot vedno. Za varstvo učencev, ki bodo prišli v šolo prej, bo poskrbljeno.

Učenci iz Starega sela bodo prišli v šolo z avtobusom, ki vozi iz Kreda. Odhod iz Starega sela bo ob 8:18.

Učenci iz Idrskega pridejo v šolo z avtobusom, ki pripelje učence iz Livka (7:58).

Odvozi iz šole bodo samo po 4. šolski uri ob 11.40. Drugih prevozov ne bo. Učenci, ki so se prijavili na kosilo, bodo imeli možnost pojesti kosilo v šoli.

Opravičujemo se za nekoliko pozno obvestilo, vendar smo do sedaj usklajevali vozni red s prevozniki. Upamo, da bodo učenci preživeli lep zadnji dan pouka v letu 2021.

Hvala za razumevanje.

Objavil: Simon Skočir, pomočnik ravnateljice

(Skupno 537 obiskov, današnjih obiskov 1)