Spoštovani starši!

obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. To pomeni, da od ponedeljka, 30. 11. 2020 ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja v enakih določilih, kot do sedaj. Posledično ostaja v veljavi tudi sklep ministrice o izobraževanju na daljavo.

Vključitev vsaj dela učenk in učencev v šolske klopi je verjetnejša, če se bomo vsi potrudili izboljšati epidemiološko situacijo v Sloveniji, od 7. 12. 2020 dalje. Ko bo odločitev o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela v šolah sprejeta, vas bomo o tem obvestili.

Na MIZŠ se dogovarjajo, da se bodo v šole najprej vrnile učenke in učenci od 1. do vključno 3. razreda. Druge učenke in učenci od. 4. do 9. razreda se bodo še naprej izobraževali na daljavo.

V naslednjem tednu, od 30.11. do 4. 12. 2020 torej še poteka pouk na daljavo za vse učence, hkrati pa bodo stekle organizacijske priprave za ponoven vstop v šolo in izvajanje pouka v skladu s posodobljnimi smernicami MIZŠ, Zavoda za šolstvo in NIJZ.

Naj vas na tem mestu spomnim, da po najavi še vedno ponujamo topel obrok za vse učence, možna je tudi dostava. Natančnejše informacije najdete med obvestili.

Nikomur v teh časih ni lahko in vsi se na najboljši možni način prilagajamo nastalim razmeram. Če karkoli potrebujete in menite, da vam lahko priskočimo na pomoč, bomo to z veseljem storili, le sporočite nam.

V upanju na boljše čase, pošiljam svetel žarek upanja!

Bodite zdravi in pazite nase,

Melita Jakelj, ravnatelj.

(Skupno 158 obiskov, današnjih obiskov 1)