Spoštovani starši,

Tudi za devete razrede je predvideno sproščanje ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19 ter odpravljanje omejitev na področju vzgoje in izobraževanja. Od 25. 5. 2020 dalje se pouk pričenja za vse učence 9. razreda.

Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci. V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje mora šola obvezno pridobiti podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, s katero starši potrdijo, da je otrok zdrav.

Podpisano izjavo učenci prvi šolski dan prinesejo s seboj v šolo in jo oddajo razredniku oz. učitelju v njegovi skupini.

Razredniki vam bodo danes po e pošti poslali kratek vprašalnik, ki ga nujno potrebujemo za organizacijo dela. Prosimo, če ga lahko izpolnite in najkasneje jutri do 15. ure vrnete razrednikom na njihov e naslov. Vprašalnik najdete tudi tu:  2020_11_5_VPRAŠALNIK ZA STARŠE – deveti razred

OSNOVNE INFORMACIJE O ORGANIZACIJI VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA NA ŠOLI OD 25. 5. 2020 DALJE ZA DEVETOŠOLCE:

  1. Izvedba pouka in dni dejavnosti bo potekala v skupinah do 15 učencev.
  2. Dejavnosti obveznega in razširjenega programa se bodo izvajale znotraj iste skupine v istem prostoru. Skupine ne bodo prehajale iz prostora v prostor in se ne bodo združevale.
  3. Izvajale se  bodo le tiste interesne dejavnosti, ki bodo lahko potekale v okviru iste skupine.
  4. Učencem 9. razreda, ki zaradi zdravstvenih omejitev ne bodo mogli obiskovati pouka v šolskih prostorih,  bo šola v okviru zmožnosti prilagodila oblike in metode dela. Zdravstvene omejitve so opredeljene v sklepu RSK za pediatrijo.

Ostale potrebne informacije vam bomo posredovali najkasneje do petka. Do takrat bodite dobro in ostanite zdravi!

 

Ravnateljica Melita Jakelj.

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)