Drage učenke, učenci, spoštovani starši, skrbniki!

Zaradi širjenja bolezni, ki je prizadela velik del sveta, je Vlada RS sprejela vrsto preventivnih ukrepov za zaščito. Med njimi je tudi zaprtje šol in vrtcev s priporočilom, naj nadaljujemo  z učnim procesom  na daljavo.

Vsaka šola se je tega izziva lotila na njej najbolj sprejemljiv način, tako tudi naša. Vsi učitelji pripravljajo gradiva in navodila, da boste učenci v sredo lahko pričeli s poukom od doma. V tem času bo spletna stran pod zavihkom »Pouk na daljavo« operativna. Pripravljena stran je enostavna in pregledna, po potrebi pa jo bomo prilagajali in nadgrajevali.

 

Do srede pa imate učenci sledeče naloge:

  • Pospravite in uredite šolsko torbo ter šolske potrebščine.
  • Uredite in preglejte svoje šolske zvezke, delovne zvezke, učbenike, izpopolnite zamujene naloge, ki jih iz kakršnegakoli vzroka niste opravili …in postorite vse tisto, kar ste si do sedaj v zvezi z učenjem želeli, pa za to niste imeli časa.
  • Pripravite si prostor, kjer boste lahko opravljali šolsko delo, pri tem naj vam pomagajo starši.

 

Tudi če bomo v teh dneh prostorsko ločeni, ne boste ostali sami. Mi bomo z vami in skupaj bomo zmogli premagati tudi to preizkušnjo. Samo zdravje nam mora služiti, zato skrbimo zanj, obnašajmo se odgovorno, skrbimo zase in ne pozabimo poskrbeti tudi za tiste, ki nas mogoče v tem trenutku potrebujejo.

 

Morebitna vprašanja v zvezi z organizacijo dela lahko pošljete na naslov ravnateljica@os-kobarid.si ali pomocnik@os-kobarid.si. Odgovoriti vam bova poskušala v čim krajšem času.

 

Na tej povezavi so objavljeni elektronski naslovi vseh učiteljev in učiteljic na naši šoli:

http://www.os-kobarid.si/2019/06/06/ucitelji/

 

Prijazen pozdrav,

ravnateljica Melita Jakelj

 

(Skupno 499 obiskov, današnjih obiskov 1)